BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET

Kontakta Business coach Hanna Plymouth

Ledarskapscoaching och säljcoaching 

Du är välkommen att ta kontakt oavsett om du bara har några frågor eller om du vill sätta igång direkt. Jag bjuder alltid på ett första möte för att vara överens om hur, och om, vi går vidare tillsammans.

Hör av dig så att du kan bilda dig din egen uppfattning och så att du kan få tips och information om vad som skulle passa dig bäst. 

Digitalt och i Halland, Göteborg, Karlskrona, Skåne och Stockholm

Jag jobbar digitalt över hela landet och ibland även utanför våra gränser. Jag träffar också gärna dig och dina kollegor på plats. Mest håller jag till i Halland (Halmstad, Varberg, Kungsbacka), i stor-Göteborg, Karlskrona, Skåne (Helsingborg, Lund, Malmö) och i Stockholm . 

Sedan 2006 har jag bidragit till att många hundra människor och företag växer. Tveka inte! Det är roligt att utvecklas!

Boka tid för möte online

Boka förutsättningslöst möte direkt – välj en tid för möte som passar dig

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.