BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Välja coach illustrerat av en buxbom labyrint

Så väljer du coach

Inte är det lätt att välja coach; Ledarskapscoach – affärscoach – karriärcoach  – business coach – tenniscoach (här började coach användas) – ledarcoach –  hälsocoach /livscoach…

Ja inte är det lätt att veta vad man behöver. Om du till exempel tycker att jobbet är tråkigt är det då en karriärcoach eller en personlig utvecklingscoach eller en helt ny livsstil du behöver?

Det du behöver är en coach som är välutbildad – som har erfarenhet av att coacha många olika sorters människor i olika situationer – och som kan och vågar utmana dig att tänka nytt! Hitta en bra coach helt enkelt!

Var noggrann i ditt val

När du väljer coach ska du vara noggrann. Du ska hitta någon som utmana dig! Som kan ställa de där frågorna som du själv inte kan eller vågar ställa. Som känns trygg så att du vågar ge dig ut på lite tunn is. Som du känner är rätt person att utvecklas tillsammans med. Ett förbehållslöst möte för att stämma av gentemot varandra är en bra start.

Boka ett första möte och känn efter

Boka ett första möte och känn efter hur det känns – tänk efter om du fick med dig några nya tankar – och checka att du fick lust att göra något som är lite annorlunda än du brukar. Grattis! Du har påbörjat din egen utveckling!

Läs mer under Ledarskap om det är just det som är ditt fokus.

Cochning ger energi och utveckling!

Mejla mig så har du tagit ett första steg mot mer glitter i ögonen!

COACHING

Kraftfullt verktyg för att utveckla ledare och chefer
Läs mer om Coaching för ledare
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.