BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Business coach säljcoach ledarskapscoach Hanna Plymouth vid blädderblock med sittande åhörare på workshop

Om Business coach Hanna Plymouth

HANNA PLYMOUTH

Sedan 2006 driver jag H Plymouth Utveckling. Jag kallar mig Business Coach eftersom jag arbetar med medarbetarna och företaget, och är specialiserad inom LedarskapFörsäljning Hållbarhet. Jag gör skillnad för dig och din organisation!

I medelstora och stora organisationer coachar jag ledare, chefer, projektledare och andra nyckelpersoner. Jag har haft förmånen att arbeta med allt från internationella organisationer som Akzo Nobel, Volvo och White Arkitekter till mellanstora bolag som verkar mest på den svenska marknaden.

När jag arbetar med mindre bolag, SME, arbetar vi med hela bolagets utveckling. Det handlar om att skapa hållbar lönsamhet, tillväxt inom det som är viktigt för dig, ständigt innovation och utveckling, meningsfullhet och bidrag för kunder, partners och samhället samt att alla inblandade mår bra.

Innan jag startade H Plymouth Utveckling arbetade jag med IT, med export och i ett av världens största läkemedelsföretag. Numera arbetar jag med människor i både stora och väldigt små företag. I etablerade organisationer och i start-ups. Det finns lärdomar från alla håll och jag älskar att applicera nya idéer i nya sammanhang och se vilka effekter vi kan få.

Jag har utbildning inom teknik, fysik och miljövård. Påbyggd med ekonomi och marknadsföring som under många år var det som jag huvudsakligen arbetade med. Och massor av sälj. Att göra affärer är roligt! Och ja – tekniker är superbra säljare…

Jag använder coachning och NLP som ett av flera verktyg för att utveckla andras förmågor. Min certifieringsutbildning har jag genom Coach2Coach Academy AB (Kjell Enhager, Magnus Kull). Jag bygger hela tiden på med ny kunskap i allt från självledarskap, Psycological safety, självstyrande team och nya organisationsmodeller, mindset, Growth Mindset och mycket mycket mer.

Jag har en grundmurad tro på att vi alla kan lära oss nya saker och att vi mår bra av det. Och att vi förtjänar att ha det bra och må bra. När vi är trygga och mår bra så kan vi vara kreativa och expandera. Vi vågar allt från att skapa drömsamarbeten till att satsa på vår Passion.

Barn och ungdomars välbefinnande är det allra viktigaste. Därför har jag tidigare jourat på BRIS och arbetar numera ideellt för WakeMeUp som erbjuder kostnadsfri coachning till ungdomar mellan 16 och 22 år. Förutom facklitteratur så läser jag massor av andra böcker. Vill du ha boktips? Hör av dig!

Min CV hittar du på Linked-In
Se några av mina referenser

Du får personlig utveckling och affärsmässiga resultat i din verksamhet och – Jag får energi och mening i livet!

Ring, messa eller mejla för att få veta mer:

Mobil: 0727-30 42 42
E-post: hanna@hplymouthutveckling.s

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på skype
Dela på email

Ta första steget med ett förutsättningslöst möte

Mejla mig så har du tagit ett första steg mot förändring och utveckling.

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Kostnadsfri coachning för ungdomar 16-22 år
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.