BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Business coach säljcoach ledarskapscoach Hanna Plymouth vid blädderblock med sittande åhörare på workshop

Om Business coach Hanna Plymouth

Ledarskapscoach och säljcoach

Ledarskapscoach och säljcoach som bidrar till lönsamma företag där människor mår bra och som är hållbara och meningsfulla! Jag gör skillnad för dig och din organisation!

Sedan 2006 då jag startade har jag jobbat med ledare och säljare i långt över 200 företag. Antalet coachtimmar har jag slutat räkna för länge sedan.

Nedan kan du läsa om min erfarenhet av försäljning och ledarskap som är grunden i det jag gör. Genom Passion för Utveckling kommer helheten i företagets utveckling in, affärsutveckling. 

Försäljning – säljcoaching inom B2B

Jag har arbetat med försäljning i många år och i många branscher. Som vanlig utesäljare, Key Account Manager, säljledare och projektledare. Jag började med att sälja datorer, mjukvara, skrivare och utbildning, övergick till exporttjänster och tog mig sedan an läkemedelsförsäljning. Jag har kört bil över hela Sverige och jag behöver varken karta eller GPS för att ta mig fram. Jag har ett brinnande intresse och stor kunskap i att skapa och genomföra affärer som ger hållbar tillväxt och lönsamhet. För båda parter.

Medan jag var anställd hade jag förmånen att gå massor av säljutbildningar. Jag vet vad som funkar och vad är floskler. Därför liknar inte mina säljprocesser och säljutbildningar de vanliga. De utgår från kunden på ett helt annat sätt och de ger dig verktyg att sälja som stärker både dig och din kund. Det blir gediget, ärligare och roligare på det sättet.

När jag arbetar med dig och din verksamhet inom försäljning får du tillgång till mer än 30 års professionell säljerfarenhet. Och du kommer att få lära dig hur du säljer på ett sätt som gör att dina kunder upplever att ni samarbetar. Vi jobbar med både enkel, komplex och strategisk försäljning inom B2B.

Att göra affärer är roligt! Och ja – tekniker är superbra säljare…

Ledarskap – ledarskapscoaching /ledarcoaching

I små, medelstora och stora organisationer coachar jag ledare, chefer, projektledare och andra nyckelpersoner. Jag har haft förmånen att arbeta med allt från internationella organisationer som Akzo Nobel, Volvo och White Arkitekter till små och mellanstora bolag som verkar mest på den svenska marknaden. Referenser ledarcoaching.

En del av de chefer och ledare som jag arbetat med genom åren har varit väldigt långa samarbeten, många år, ibland över ett helt decennium. Andra har jag arbetat med genom kortare insatser. Allt från några enstaka gånger till några månader. Vilket skulle vara bäst för dig?

Vissa har ofta använts sig mycket av möjligheten till on-demand-coaching – alltså inte planerade möten utan just här och nu när du behöver det. Andra har sparat allt de vill prata och reflektera kring, till våra planerade möten.

Business coaching

När jag arbetar med mindre och mellanstora bolag, SME, arbetar vi med ofta med hela bolagets utveckling. Då behövs det både affärsmässig utveckling, säljutveckling och utveckling av både det professionella och personliga ledarskapet. Det handlar om att skapa hållbar lönsamhet, tillväxt inom det som är viktigt för dig, ständig innovation och utveckling, meningsfullhet och bidrag för kunder, partners och samhället samt att alla inblandade mår bra.

Jag har själv drivit bolag sedan 2006 och är också involverad i annat familjebolag. Jag bistår Connect Väst och ALMI med kunskap i paneler, workshops och som mentor. När jag jobbade på GlaxoSmithKline (då världens största läkemedelsföretag) satt jag i ledningsgruppen för marknadsavdelningen och arbetade som projektledare inom marknad och hälsoekonomiska studier. Styrkan i storbolag är att man har resurser att arbeta igenom allt väldigt noggrant. Jag kan ta de bästa bitarna från det och koka ner till lätta och konkreta verktyg för mindre bolag.

Innan jag startade H Plymouth Utveckling arbetade jag som sagt med IT, med export och i ett av världens största läkemedelsföretag. Numera arbetar jag med människor i både stora och väldigt små företag. I etablerade organisationer och i start-ups. Det finns lärdomar från alla håll och jag älskar att applicera nya idéer i nya sammanhang och se vilka effekter vi kan få.

Jag använder coachning och NLP  för att utveckla andras förmågor inom försäljning, ledarskap och företagsutveckling. Min certifieringsutbildning har jag genom Coach2Coach Academy AB (Kjell Enhager, Magnus Kull). Jag bygger hela tiden på med ny kunskap i allt från självledarskap, psycological safety, självstyrande team och nya organisationsmodeller, mindset, Growth Mindset, komplex försäljning, digital försäljning och mycket mycket mer.

Förutom facklitteratur så läser jag massor av skönlitterära böcker. Vill du ha boktips? Hör av dig!

Tekniskt gymnasium (el) i Helsingborg. På Lunds Universitet läste jag sedan först matematik, fysik och miljövård. Sedan övergick jag till ekonomi och marknadsföring, som under många år var det som jag huvudsakligen arbetade med. Och massor av påbyggnadsutbildningar inom projektledning, coachning och NLP (neuro lingvistisk programmering).

Barn och ungdomars välbefinnande är det allra viktigaste. Därför har jag tidigare jourat på BRIS och arbetar numera ideellt för WakeMeUp som erbjuder kostnadsfri coachning till ungdomar mellan 16 och 22 år. Om du känner barn och ungdomar så tipsa dem. De behöver inte ha problem för att ha nytta av att prata med en annan vuxen. Det kan bara vara bra att få sortera tankar kring stort och smått.

Jag har en grundmurad tro på att vi alla kan lära oss nya saker och att vi mår bra av det. Och att vi förtjänar att ha det bra och må bra. När vi är trygga och mår bra så kan vi vara kreativa och expandera. Vi vågar allt från att skapa drömsamarbeten till att satsa på vår Passion.

Du får personlig utveckling och affärsmässiga resultat – Jag får energi och mening i livet!

Min CV hittar du på Linked-In
Se några av mina referenser

Ring, messa eller mejla för att få veta mer:

Mobil: 0727-30 42 42, E-post: hanna@hplymouthutveckling.se 

Ta första steget med ett förutsättningslöst möte

Mejla mig så har du tagit ett första steg mot förändring och utveckling.

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Kostnadsfri coachning för ungdomar 16-22 år
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.