BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Workshop med business coach hanna plymouth deltagare blädderblock

Workshops för inspiration och kunskap

Ledarskap - Försäljning - Entreprenörskap - Hållbarhet

En workshop ska ge kunskap och inspiration. Den kan vara starten eller en del av en process. Den kan vara kort eller lång. Vara digital, i ett konferensrum eller utomhus. Alla workshops innehåller utveckling för både människan och företaget. Jag vill att du ska glittra!

En workshop innehåller alltid delar med konkret eget arbete för att ni ska få ut maximalt av er investering i form av tid och pengar. Ni kommer att få göra roliga och utvecklande övningar och vi använder NLP-verktyg för att inte enbart skapa nya tankar utan för att när så är önskvärt påverka beteendet. När workshopen är en del av en process kommer ni att få ”läxor” emellan så att det inte bara blir ett trevligt avbrott i vardagen utan faktiskt ger resultat i din verksamhet.

Välj ett område nedan för att läsa mer om de workshops /föreläsningar /utvecklingsprojekt som jag brinner lite extra för. De har varit rätt för det bolag, organisation eller nätverk som hade nytta av den just då. Varje workshop är skräddarsydd

Vad har du mest nytta av?

Workshop för individ eller företag eller både och? Hör av dig så hjälper jag till.

COACHING

Kraftfullt verktyg för att utveckla ledare och chefer
Läs mer om Coaching för ledare

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.