BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Workshop för att utveckla företaget illustrerad av vitt pappershus med tillväxt på taket, på gräs

Workshops som utvecklar företaget;

Workshops som vägen till kunskap, inspiration och resultat. Nedan finns exempel på workshops för att utveckla företaget men där även du som individ kommer att uppleva att du lärt dig nytt och utvecklas. Workshops är alltid skräddarsydda så se exemplen nedan som inspiration. 

Passion för Utveckling – workshop

En workshop med fokus på de resultat vi vill uppnå – lönsamhet, tillväxt, innovation, meningsfullhet och att må bra. Vi utgår från passionen – det vi älskar att göra och är bra på. Läs mer om Passion för Utveckling som i sin helhet är en process som utvecklar både människor och företag.

Det här är en workshop som för många blir en ögonöppnare och förändrar synen på företagandet medan andra tar de olika delarna och använder som en konkret handlingsplan direkt.

Strategiska samarbeten

Workshop som hjälper er att se över era nuvarande samarbeten samt fundera över vilka strategiska samarbeten ni skulle ha nytta av i framtiden. Samarbeten är också en stor del av Passion för Utveckling.

Komplexa problem & IDG Inner Development Goals

Komplexa problem kräver inre och yttre utveckling. IDG Inner Development Goals ger oss en mall för hur vi arbetar med att utveckla de inre förmågorna. Beroende av hur lång tid vi har i den här workshopen, så kommer vi att arbeta med grundstrukturen för IDG, en av de 5 kvaliteterna, eller alla de 23 förmågorna.

IDG Inner Development Goals är skapat för att stödja arbetet för att nå den Globala Målen 2030 och är relevant för förmågan att lösa alla komplexa utmaningar. (7 % av intäkterna går till att stödja IDG).

Tjänsteinnovation skapar värde för kunden

Dags att gå från att sälja din produkt eller tid till att skapa äkta värde för kunden? Bli nyfiken på vad det är din kund egentligen vill ha och är beredd att betala för. Ibland arbetar vi med Value Proposition Canvas. Ibland med egna metoder. Alltid skräddarsytt. En workshop i 3 steg – 3 timmar. 

Från SWOT till handlingsplan

En workshop där vi utgår ifrån ert nuläge – värderar nuvarande risksituation (det finns alltid risker men vi ser inte alltid dem) och närmar oss en handlingsplan.

Mikro-mindsets för SME-bolag

I små och medelstora bolag finns det oftast fler specialiserade uppgifter som behöver utföras än det finns personer på plats. I workshopen utforskar vi dina och dina medarbetares färdigheter och preferenser för att tydliggöra vad ni klarar att hantera internt och vad ni behöver

Passion4Sustainability

En workshop där vi sätter fokus på hållbarhet och den lönsamhet som det skapar. Hur riggar du ditt bolag så att det levererar över tid, skapar långsiktiga samarbeten, bidrar till medarbetares, partners och samhällets välbefinnande och samtidigt växer och frodas på det sätt som just nu vill? Läs mer under Hållbarhet.

Digital transformation

Nya tjänster ur befintlig kompetens – en workshop för företag som idag levererar produkter och är nyfikna på hur de kan bredda sitt utbud utifrån sin befintliga kompetens.

Sikta mot stjärnorna

En workshop där vi använder storyboardning för att hjälpa dig att tydliggöra dina individuella mål och den riktning du och/eller ditt bolag vill ta. Ingår i Passion för Utveckling.

Open Space

Egentligen inte en workshop utan en metod för att genomföra en workshop. Ett självorganiserande sätt där du och dina kollegor bestämmer innehållet. Kreativ metod för att skapa nya lösningar med en större eller mindre grupp. Ett oerhört engagerande sätt att arbeta tillsammans som lätt blir en favorit. Kontakta Hanna för att få hjälp att formulera den frågeställning /problem som ni vill lösa.

Ta första steget med ett förutsättningslöst möte

Kontakta mig så pratar vi workshops som inspirerar och utvecklar!

COACHING

Kraftfullt verktyg för att utveckla ledare och chefer
Läs mer om Coaching för ledare
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.