BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Referenser och citat för business coach Hanna Plymouth illustrerade av två händer som formar ett hjärta

Referenser

Självklart lämnar jag gärna referenser så att du själv kan ställa frågor. Tala om vad du är intresserad av så kopplar jag ihop dig med rätt person.

Citaten nedan är svaret på frågan;
“Vad har varit bra för dig i ledar- o/e säljcoachningen och vad tror du att någon annan har nytta av att veta?”

Ställde mycket bra och öppnande frågor som fick mig att tänka till. Hade ett sunt grundtänk, förstärkte insikten om den viktiga skillnaden mellan egenskaper och beteenden. En mycket grundläggande insikt som växt fram under de senaste åren. Dessutom trevlig och lättsam stämning utan dolda agendor eller budskap, sunt klimat. Kunde ställa upp på kort varsel om det fanns behov av det. 1,5 timme var femte vecka är extremt välinvesterad tid. Insatsen i tid och pengar är liten i förhållande till utväxling i ökade insikter och personlig växt.

Anders Svensson, fd VD White Arkitekter AB, MDCaseLab, architect/senior advisor

Att få anställda att öppna upp sig under samtal så att man kan arbeta fram nya lösningar är inte alltid lätt. Med rätt verktyg hur man ställer frågor så får man helt plötsligt andra svar. Som i sin tur ger nya perspektiv och möjligheter till förbättringar och nya affärsmöjligheter.

vVD i mindre tekniskt handelsbolag

Att bli coachad är en sorts mental massage, som både kan vara behaglig och jobbig. Coachning ger också en möjlighet att få vara i centrum en stund som person, inte som funktion eller profession.

Magnus Linsten, RD&I Director, Surface Chemistry EMEIA, Akzo Nobel

Under Hannas workshops i sälj gjorde jag flera värdefulla insikter kring psykologin bakom kundens beslutsprocess. Jag har även fått med mig modeller och tankeverktyg som har hjälpt mig mycket i min nuvarande yrkesroll. Hanna inspirerar och utmanar på ett pedagogiskt och genomtänkt sätt, vilket gör att man får möjlighet att utvecklas i en kreativ och avslappnad miljö.

Cecilia Rosensten-Berg, Key Account Manager på Canon Svenska AB

Om jag ska nämna två saker, Efter utbildningen/coachningen kunde jag lättare förstå vilket stadie den blivande kunden är i sin beslutsprocess. Så om kunden verkar osäker är det inte alltid strategiskt att sänka priset utan med enkel observation kan man se att kunden ofta bara behöver lite mer tid på sig att bearbeta förslaget. Och det andra om jag får ett Nej – fråga varför!

Isak Ladeborn, YouConcept

Att lära sig tänka utanför ramarna. Att förstå i vilket sammanhang man befinner sig i. Vilken kultur och vilka normer som styr för att jag ska kunna nå framgång i min vardag.

Lena Rosell, Capio Lundby Sjukhus

Vill du också utveckla ledarskapet och/eller försäljningen?

Kontakta mig för att boka ett första introduktionsmöte.

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Ta första steget med ett förutsättningslöst möte

Mejla mig så har du tagit ett första steg mot förändring och utveckling.

COACHING

Kraftfullt verktyg för att utveckla ledare och chefer
Läs mer om Coaching för ledare

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.