BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
business coaching illustrerat av en slingrig väg uppför ett berg

Business Coaching

Business coaching utvecklar människorna och företaget. Vi skapar hållbara resultat på tre plan; affärsmässigt, professionellt och personligt.

Business coach Hanna Plymouth har lång erfarenhet och är en energirik och utmanande coach. Hon finns där för dig som vill utveckla dig själv och din verksamhet och som är nyfiken och vill röra dig framåt.

Hanna har en vision om att företagen ska vara en integrerad och positiv kraft i samhället samtidigt som de levererar lönsamhet, tillväxt och innovation.

Coachning är ett verktyg

När jag arbetar med Business coaching, alltså att utveckla både människor och företag är just coachning mitt grundläggande verktyg. Det innebär att jag hjälper er att hitta er unika väg framåt. Jag använder också mycket NLP som involverar både det intellektuella, det känslomässiga och därmed säkerställer handling. Du kan läsa mer om metod för coachning under coachflikarna i menyn.

Mer glitter i ögonen

När organisationer minskar hierarkin och går mot större självständighet för individen skapas en kraft som attraherar kunder, de bästa medarbetarna och rätt samarbetspartners. Vi vill ha mer glitter i ögonen!

Det här jobbar vi med;

Utveckling på flera plan

Mindset

Ledarskap

Försäljning

Hållbarhet / CSR

Innovation och digital transformation

Vilka resultat skulle du och din organisation kunna få?

Mejla de frågor du har!

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.