BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Konsultation ledarskap sälj business coach Hanna Plymouth illustrerat av järnvägsspår som försvinner in i grön tunnel av träd

Konsultation

Externt perspektiv som hjälper dig dit du vill

När det stormar och du vet att du behöver göra något men inte riktigt vet hur, då är ett par externa ögon och ett nytt perspektiv det du behöver.

Konsultation handlar egentligen om att du får hjälp att veta åt vilket håll du ska gå. Vi tar ut riktningen som skall ge de resultat som du önskar.

Aktuellt just nu

Nyfiken på hur du gör för att utgå från din passion istället för affärsplanen när du vill skapa lönsamhet, vara innovativ, hitta riktigt strategiska samarbeten och samtidigt må bra. Klicka och läs… Nästa grupp startar hösten 2024

Ring, messa eller mejla för att få veta mer:

Mobil: 0727-30 42 42
E-post: hanna@hplymouthutveckling.se

Ta första steget med ett förutsättningslöst möte

Mejla mig så får du hjälp att ta ut riktningen!

COACHING

Kraftfullt verktyg för att utveckla ledare och chefer
Läs mer om Coaching för ledare

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.