BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Coaching upplägg pris illustrerat av kalender med pin för rätt datum

Ledarskapscoaching och säljcoaching Upplägg och pris

Skräddarsytt upplägg av ledarskapscoaching och säljcoaching. Gratis förslag, upplägg och pris för ledarskapscoach och säljcoach H Plymouth. Beställ online!

 

Hur vi lägger upp coachningsprocessen och priset beror på ert behov. Hör av dig för ett kostnadsfritt första möte och ett förslag.

Coachning över en viss tid med obegränsat antal  träffar eller ett visst antal gånger? Vad passar dig och din organisation bäst? 

Coachning över tid – obegränsat antal träffar

Coachning över en viss tidsperiod, exempelvis ett halvår, är perfekt när du startar din coachning. Du träffar och har kontakt med din coach precis så mycket som du vill och behöver. Passar framför allt dig som initialt känner att det finns flera olika trådar som du skulle vilja utforska. 

Kan till exempel vara för många brandkårsutryckningar, i kombination med utmanande mål, i kombination med att något i den privata situationen inte är perfekt. Obegränsat antal gånger över en tidsperiod är också bra för att utvecklingstakten ofta är högre. Det har visat sig att när man väljer ett visst antal gånger finns det en risk att man omedvetet ”sparar” på sina gånger och då får vi en lägre utvecklingstakt.

Efter första halvåret brukar de flesta av trådarna ha fått en mycket bättre struktur. Vissa väljer att ta en paus i coachningen medan andra vill fortsätta med mer utveckling. För dig som vil fortsätta med att ha obegränsat antal gånger nästan halveras priset jämfört med första halvåret. För dig som vill övergå till att ha coachning ett visst antal gånger går det förstås bra.

Coachning ett visst antal gånger

Är precis som det låter. Blir som ett klippkort som du kan använda över en längre period. Många väljer 3, 5, 7 eller 10 ggr men alla antal är förstås möjliga (är lite nyfiken på varför vi oftare väljer ojämna tal…)

Större organisationer kan få en ökad flexibilitet genom att ha ett stort klippkort (10–40 ggr) där flera personer delar på kortet.

On-demand-coaching

Om du känner att du vill kunna ringa och bolla lite då och då, men du inte i förväg vet när – då är on-demand-coaching perfekt för dig. Vissa har inte behov av coachningen som en del av en process utan snarare som enstaka bollplankstillfällen. Digitalt och 30 minuter per gång. 

Har du en frågeställning just nu? Ring, mejla eller sms direkt så hörs vi väldigt snart! “Prova på” – on-demand-coaching kostar 900 kronor 

Eller boka ett första kostnadsfritt möte hanna@hplymouthutveckling.se

Konsultation kan vara en bra början

När du känner att du vill ha utveckling men inte riktigt vet var du ska börja eller vad som ger mest effekt passar konsultation bäst.

Pris för coaching

Alla tjänster är unika och anpassade efter varje bolag. Vi kan arbeta individuellt eller i grupp (exempelvis avdelning, projektgrupp, säljgrupp, hela bolaget). Du kan välja att arbeta över en längre tid, exempelvis ett halvår, eller att köpa ett visst antal gånger. Coachning faktureras normalt sett i förskott och workshops vid start av planering.

Pris för coaching digitalt/online jämfört med fysiska möten

Det är samma pris för digital coachning jämfört med coachning där vi ses fysiskt. Det som skiljer är att när vi ses fysiskt tillkommer den faktiska ersättning för resorna + 500 kronor. Själva resetiden bjuder jag på. När jag träffar flera coachees under samma resa fördelas reseersättningen. Reseersättningen faktureras i efterskott. 

Halland (Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Varberg), Göteborg, Karlskrona, Skåne (Helsingborg, Lund, Malmö) samt Stockholm

är de orter där jag i första hand jobbar. Övriga delar av Sverige besöker jag gärna efter överenskommelse. 

Kontakta mig för ett första kostnadsfritt möte och prisförslag

 

 

Kostnadsfritt möte

Utveckling för dig och ditt företag

COACHING

Kraftfullt verktyg för att utveckla ledare och chefer
Läs mer om Coaching för ledare
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.