BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Säljcoach boostar försäljningen illustrerat av fem träd i olika grader av tillväxt

Säljcoaching boostar försäljningen

Säljcoaching boostar försäljningen och är säljträning och -utbildning. Säljcoaching är för nya och rutinerade säljare. Erfaren säljcoach Hanna Plymouth hjälper dig utvecklas inom just det som du har mest nytta av. Det handlar om att skapa nya resultat och att förfina och utveckla försäljningen.

Försäljning är en naturlig del av ett företags verksamhet. Det handlar om att välja vilka kunder du vill arbeta med och hur du gör mest nytta för dem. Om att vara kundfokuserad utan att vara kundstyrd. 

Du behöver känna din kund så att du vet när du kan leverera ett värde till kunden och när du ska rekommendera de att göra något annat. Vi vill skapa skapa långsiktiga relationer och alltid vara ärliga för det är endast då du kan ta bra betalt för värdet av din produkt eller tjänst. Genom säljcoachning får du de verktyg som levlar just din försäljning.

Maximera din försäljning med befintliga resurser

Långsiktiga säljresultat uppnås tillsammans med din kund. Målet i B2B-försäljning är alltid hållbara relationer som utvecklas över tid. När ditt syfte med försäljningen är att hjälpa din kund till bästa möjliga lösning finns förutsättningen för att ni ska lyckas tillsammans.

Många låter alla sina säljare gå samma utvecklingsprogram trots att de är väldigt olika, och i olika faser. Om var och en utvecklas individuellt så växer företaget på alla fronter. 

Vad skulle det innebära för er om varje säljande person ökade sin försäljning med 10%?

Individuell säljutveckling – när var och en utvecklas utifrån egen erfarenhet och behov, ny som rutinerad, gammal och ung.

Säljutveckling för grupp – tar vara på hävstången mellan individuellt och grupp

Kan tekniker och ingenjörer sälja?

Jaaaa! Trots det enkla och självklara svaret en mycket vanlig fråga. Ska vi inte anställa en säljare istället? Det är så jobbigt/svårt/obehagligt att arbeta med försäljning.

Så kunde det upplevas när säljaren skulle vara en extrovert pushig person som stred för varje affär och aldrig nöjde sig med ett nej. Baserat på forskning vet vi idag att de bästa säljarna är lyssnande, kunniga inom sitt område, duktiga på att ställa rätt frågor och bryr sig om att kunden lyckas.

Det är inte svårt att lära sig att sälja så som man själv vill bli såld till. Läs mer om metod och procedur under Coaching – vilken metod?

Ring, messa eller mejla för att få veta mer:

Mobil: 0727-30 42 42
E-post: hanna@hplymouthutveckling.se

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Ta första steget mot ökad försäljning

Mejla mig så är ni på väg mot bättre resultat och roligare försäljning!

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.