BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Vision med Passion för säljcoaching ledarskapscoaching illustrerad av sol himmel hav och öppna fönster

Vision med Passion

VISION

Visionen ska vara som en sol som lyser tydligt och ger kraft och energi. Den ska vara attraktiv och större än dig och din verksamhet. Alla fönster måste vara öppna, ni behöver vara öppna, det måste finnas en öppenhet så att ni känner visionen i kroppen. Visionen ska vara så långt bort, så stor, att fler än ni kan ta del av, och bidra till att nå den. Visionen är en av era starkaste drivkrafter!

Vi har en vision om ett samhälle där alla företag är en självklar och positiv kraft. Företagen ska inte bara vara leverantörer av hållbara varor och tjänster utan också vara kreativa och trygga arbetsplatser och innovativa partners.

VÅRA KUNDER är människor och företag som är på väg. De vill utvecklas. Några vill ta ett litet steg i taget, några vill ”levla” (ta stora språng). Alla vill bidra till sin egen och andras framgång genom att göra det som de älskar och är bäst på. Alla vill må bra!

MISSION

Vi brinner för att hjälpa andra att hjälpa sig själva. Vi hjälper dig att få till de små förändringarna i vardagen som gör stor skillnad i längden. Och vi bidrar till att du kan göra de stora förändringarna genom att hitta ditt sätt att hela tiden göra saker lite bättre. En ständig utveckling som ger en bestående förbättring.

PASSION

Vi får kraft och energi …

  • när vi ser att du får de resultat som du önskar.
  • när vi kan bidra till att du blir mer grundad och trygg, och därmed en effektivare ledare av dig själv och andra.
  • när vi lär ut hur man säljer på ett sätt som gör att det blir lönsamt och du kan gå hand i hand med dina kunder genom livet.
  • när vi känner att du mår bra, och du förmedlar att du är på den väg som är din.

ROLL

Vår roll är att vara extramotorn som stöttar, utmanar och möjliggör en trygg och innovativ väg framåt. Vi vill bidra till att skapa hållbar lönsamhet och kraftfull innovation. Vårt mål är att dina ögon ska glittra!

VILKEN ÄR DIN VISION? VILKA KUNDER VILL DU ARBETA MED?

Visionen ska vara äkta och den ska vara attraktiv för kunder, medarbetare och partners

Vilken är din vision? Vad brinner du för?

COACHING

Kraftfullt verktyg för att utveckla ledare och chefer
Läs mer om Coaching för ledare
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.