BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
konsult säljcoach Hanna Plymouth Timbanken Halland gratis kostnadsfritt står framför hav med Timbanken logotype

Timbanken /Halland

Timbanken ger 5 kostnadsfria konsulttimmar för företagare. Business coaching, säljcoaching, ledarskapscoaching/ Timbanken 

Alla förtagare i Halland får varje år 5 kostnadsfria konsulttimmar genom Timbanken.  Försäljning och utveckling av bolaget, samt utveckling av dig som företagare är det jag hjälper dig med i första hand. Hållbarhet är en självklarhet för mina kunder. 

Jag hjälper dig inom affärsutveckling, försäljning och hur du får ditt företag att komma igång med sitt hållbarhetsarbete. Ett kraftfullt sätt att ge företag tillgång till kvalificerad rådgivning och experthjälp – utan kostnad.

Det är enkelt att registrera sig för Timbanken och du blir snabbt kontaktad av ditt Näringslivskontor som ger dig dina timmar. Sedan väljer du fritt bland 50 konsulter. Med hjälp av Timbankskompassen får du en indikation på vilken typ av rådgivning som du och ditt företag har mest nytta av.

Business coaching, säljcoaching, ledarskapscoaching

Sedan Timbanken startade har jag hjälpt många halländska företag med rådgivning och konsultation inom:

  • Försäljning
  • Ledarskap
  • Hållbarhet

När du vill utveckla dig och ditt företag är du välkommen att kontakta mig.
Under workshop och Passion för Utveckling hittar du många av de områden som jag brinner lite extra för. Om du vill så kikar du lite där inför vårt första möte. Kanske ger det dig inspiration kring områden som du vill utveckla för dig själv eller ditt företag.

Du kan kika på någon av de två videos nedan som beskriver grunden när jag arbetar för att öka din försäljning o/e utveckla hållbarhet och CSR i din organisation. Eller klicka på länkarna och läs.

Läs mer på Timbankens hemsida

Försäljningens hörnstenar!

På den här videon kan du se vilka olika hörnstenar inom försäljning som jag hjälper dig att utveckla:

Ta första steget med ett förutsättningslöst möte

Mejla mig så har du tagit ett första steg mot förändring och utveckling.

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.