BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Ökad försäljning med individuell säljcoachning för säljare och säljledare illustrerat av ett växande träd med kompass för riktning

Ökad försäljning med individuell säljcoaching

Säljcoaching – För säljledare, KAM och säljare

 

Säljutbildning + säljcoachning = ökad försäljning

Erfaren säljcoach utmanar dig till resultat som gör att du kommer att tycka att sälj är det bästa du vet. 

En grupp av säljare har olika bakgrund och erfarenheter. Någon har arbetat med försäljning länge, andra är nya. Vissa kan mycket och andra har ännu inte hunnit lära sig. Att då arbeta med samma säljutbildning i hela gruppen kan ta mycket tid och blir ofta ineffektivt och ganska tråkigt för flertalet. Bättre då att var och en får den utmaning, utbildning och coachning som han eller hon behöver för att nå sina mål och trivas med jobbet. 

Om ni är flera säljare kan ni kombinera med ett par gemensamma säljworkshops för att säkerställa den gemensamma riktningen och få en hävstång för hela arbetet. 

Säljcoachning för dig som är säljare

Utesäljare eller innesäljare? Vi utgår från just din situation i just din bransch och sätter målen för din utveckling. Det kan handla om att bli bättre på att ställa frågor, bättre på offerter, börja tycka att ”kalla samtal” till kund är roliga, att kommunicera effektivt i sociala medier och via mejl, att helt enkelt att öka resultatet och ha roligare. Oavsett om du är innesäljare eller utesäljare (gör möten utanför kontoret) kommer du att se konkreta effekt av coachningen både i form av objektiva resultat och bättre välmående väldigt fort.

Säljcoachning för dig som är säljledare eller säljchef

Som säljledare brukar det vara många saker som behöver hanteras. Allt från det som kan upplevas som det “egna” arbetet till att coacha och utbilda säljarna. Med individuell säljcoachning får du stöd att utvecklas både inom säljområdet och inom ledarskapsområdet. Hör av dig direkt så berättar jag hur! 

Upplägg för individuell säljcoachning

Exempel på upplägg är sex individuella träffar med ca 1 månads mellanrum (möte eller per video/telefon – vilket som passar bäst). Mellan träffarna har du möjlighet att ta egen kontakt med din tränare.

När vi jobbar individuellt ingår också säljutbildning, alltså att du får de specifika säljkunskaper som du behöver komplettera med. Läs mer under Säljutveckling för grupp

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Ta första steget med ett förutsättningslöst möte

Mejla mig så är du ett steg närmare att vara nöjd med säljarbetet
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.