BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET

Sälj mer med säljcoaching för grupp

Säljcoaching med coolaste säljcoachen för dig som arbetar med försäljning inom B2B 

Erfaren säljcoach som hjälper dig att levla hela gruppen. Liknar inte någon vanlig säljkurs och ger konkreta resultat snabbt. 

Hur är då en vanlig säljkurs eller sälutbildning? De flesta av de som jag varit på har utgått från säljarens säljprocess. Visst har vi pratat om kundens behov och ibland till och med om kundens process men vi har alltid haft vår egen  produkt eller tjänst närmast. Och visst har vi tränat på att göra pitchar och säljpresentationer och att ställa frågor. Men det har glömts bort att både säljaren och kunden är personer som behöver interagera. På ett ganska djupt plan. 

När H Plymouth Utveckling arbetar med säljutveckling arbetar vi med hela människan. Med alla våra styrkor och rädslor. Vi går på djupet och lär oss saker om sälj, köpprocesser, människor, visioner, och hur du kan förstå vilken sort samtal som behövs för att just din kund ska fatta rätta beslut. Nyfiken? Hör av dig så berättar jag mer! hanna@hplymouthutveckling.se

Säljcoachning och säljkurs i en fin kombination.

Strategiskt, taktiskt och praktiskt säljkunnande tillsammans med utveckling av ditt personliga ledarskap. Grundtanken är att all försäljning skall baseras på en jämbördig, hållbar och långsiktig relation med kunden. Tillsammans skall ni utveckla affären och ert samarbete.

Glöm alla gamla säljkurser där kunden ska ”puffas” att säga ja men hjälp av avslutstekniker m.m. Med ett program grundad i modern säljforskning och NLP kommer du och din kund att ”gå hand i hand” och ingen av er kommer att uppleva att du ”säljer”. Ni gör affärer tillsammans.

Försäljning – grupp

Utifrån era behov lägger vi upp en serie av halvdags workshops med det innehåll som gör att ni går i rätt riktning och säkerställer att ni når era mål. Workshoparna är en kombination av ”undervisning” och övningar – samt inte minst viktigt, erfarenhetsutbyte och förfining av redan bra tillvägagångssätt och idéer. Något som alltid finns med är övningar i att ställa effektiva frågor, och att verkligen lyssna på svaren (det är då ni lämnar konkurrenterna bakom er).

Några exempel på innehållet i grupptillfällena:

 • Vad vill du på kort respektive lång sikt?
 • Boka möten
 • Genomföra säljmöten på ett professionellt sätt
 • Tidsplanering 
 • Säljplanering
 • Säljdrivande aktiviteter
 • Coacha din kund till köp – sluta presentera
 • Sälj så som du själv vill köpa
 • Förhandla inte bort dina marginaler!
 • Säljande offerter – offerten är ett säljverktyg
 • Förlora färre affärer – säkerställ att du har bästa erbjudandet.
 • Uppföljning – så att du och din kund är i samklang.

Varje workshops avslutas med att var och en går igenom vad han eller hon ska göra till nästa gång. Och vid nästa tillfälle går vi igenom hur det har gått. Vitsen är att utvecklingen sker i det dagliga arbetet. Därför måste vi också ha tillräckligt lång tid mellan workshoparna för att verklig förbättring och övning av färdigheter har haft möjlighet att ske.

För ännu bättre resultat – kombinera med individuell säljutveckling.

När vill du att era resultat ska bli bättre?

Hör av dig NU så har du tagit det första steget mot ett bättre resultat. Varför vänta? (Skulle du vilja att dina säljare väntade med att lyfta luren…)

Ta första steget med ett förutsättningslöst möte

Mejla mig så har du tagit ett första steg mot mer glitter i ögonen!

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.