BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
business coaching illustrerat av en slingrig väg uppför ett berg

Business Coachning

Business coaching utvecklar både människorna och företaget. Vi vill skapa resultat såsom tillväxt, innovation och att vi mår bra.

Business coach Hanna Plymouth har lång erfarenhet och är en energirik och utmanande coach. Hon finns där för dig som vill utveckla dig själv och din verksamhet och som är nyfiken och vill röra dig framåt.

Hanna har en vision om att företagen ska vara en integrerad och positiv kraft i samhället samtidigt som de levererar lönsamhet, tillväxt och innovation.

Coachning är ett verktyg

När jag arbetar med att utveckla människor och företag är coachning mitt grundläggande verktyg. Det innebär att jag hjälper er att hitta er unika väg framåt. Jag använder också NLP samt många andra smarta sätt att hjälpa dig att verkligen få ut det du vill. Du kan läsa mer om coachning under coachflikarna i menyn.

Mer glitter i ögonen

När organisationer minskar hierarkin och går mot större självständighet för individen skapas en kraft som attraherar kunder, de bästa medarbetarna och rätt samarbetspartners. Vi vill ha mer glitter i ögonen!

Det här jobbar vi med!

Utveckling på flera plan

Mindset

Ledarskap

Försäljning

Hållbarhet / CSR

Innovation och digital transformation

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Ta första steget med ett förutsättningslöst möte

Mejla mig så har du tagit ett första steg mot mer glitter i ögonen!

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.