BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Business coach säljcoach ledarskapscoach Hanna Plymouth ansikte i cirkel på bakgrund av ett stort blad

Om H Plymouth Utveckling

Business Coaching

Som Business coach arbetar vi med både människorna och organisationen. Vår roll är att vara extramotorn som stöttar, utmanar och möjliggör en innovativ och trygg väg framåt. Vi vill bidra till att skapa hållbar lönsamhet och kraftfull innovation. Vårt mål är att dina ögon ska glittra!

En av de saker som skiljer mig från andra konsulter är att mitt mål alltid är att du som kund ska stå på egna ben och kunna driva din utveckling själv. Jag kommer inte att dröja mig kvar för att få fler uppdrag utan jag hjälper dig så länge du behöver det. 

Att vi har en Vision med Passion är viktigt för mig och för mina kunder. Hur ser din passion och vision ut?

2006 startades H Plymouth Utveckling under devisen ”Människor och företag vill och ska få växa”. Det har de människor och företag vi träffat på vägen gjort och jag är tacksam att få bidra till deras utveckling.

Läs mer om Hanna Plymouth

Ta första steget med ett kostnadsfritt möte

Mejla mig så har du tagit ditt första steg mot mer glitter i ögonen
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.