BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET

Vad är coaching och hur funkar det praktiskt?

Vad är coaching?

Vad är coachning? Coachning är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att förfina, förbättra, förändra. Du utvecklas och mår bra.

Resultatet av coachning blir helt utifrån vad det är som just du är nyfiken på. Det kan vara att bli en ”coolare” chef, bättre på att ge feedback, känna dig mindre stressad, sälja mer, bli modigare, gladare, hitta en skön balans mellan dina åtaganden och kanske är du nyfiken på att starta om på något sätt. Oavsett så kan en coach med sina frågor hjälpa dig att finna din väg framåt.

Skillnad på coach och mentor

Skillnaden mellan träffa en coach, en mentor eller en rådgivare brukar uttryckas i att coachen hjälper dig att finna DIN väg mot det du vill, medan mentorn traditionellt sätt har varit någon som är äldre och mer kunnig inom ditt område. (Men även det ändras och det är fler och fler rutinerade företagsledare som har mentorer i 25-års åldern.)

En coach är som en extramotor

En professionell coach gör sitt bästa för att du ska finna just din väg framåt. Hon eller han kommer att ställa frågor så att du får möjlighet att finna svar som ger dig insikt, mening och motivation. Du kommer att få hjälp att ta olika perspektiv, att se saker från olika håll, och därmed skapa fler möjligheter framåt. Du kommer att träffa någon som verkligen lyssnar på dig och som enbart har ditt bästa för ögonen. Och kanske det viktigaste – du kommer att få hjälp att se till att alla de där bra sakerna faktiskt händer, att de blir gjorda. Att jobba med mig som coach är som att få en liten extramotor som ser till att vi inte tappar fart.

Coachning och “on-demand-coaching” – det praktiska

Möten – digitala eller IRL

Vi träffas så som det passar dig bäst. Det kan vara live på ditt kontor eller på en neutral plats i närheten. Det kan vara digitalt via telefon eller video. Eller vi kan ha coaching-by-walking och låta tankarna löpa lite friare samtidigt som vi rör på oss. Du väljer!

Coachmöte – hur lång tid?

Den flesta möten med din coach kommer att vara mellan 1 till 1,5 timmar. Men det kan också finnas tillfällen när ni vill ta er mer tid. Och för alla som har ett pågående upplägg ingår också det som numera ofta kallas on-demand-coaching som helt enkelt betyder att ni hörs av när det behövs. Det kan vara något akut som dykt upp eller en idé som du vill bolla med någon externt. Du kan också prenumerera på on-demand-coaching och alltid ha tillgång till din coach.

Läs mer om metoden – hur coachningsprocessen ser u

Vill du veta mera om vad coaching är?

Mejla mig så har du tagit ett första steg mot mer glitter i ögonen!

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag kan göra skillnad. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbets-partners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.