BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
Growth Mindset beskrivet med pilar och text

Vad är Growth Mindset?

Growth Mindset och ledarskapscoaching. Ledarskapscoaching ger möjlighet att utveckla ditt mindset genom reflektion, övningar och uppgifter.

Growth Mindset är inte en positivitets-aktivitet. Det är ett tankesätt, en attityd och ett mindset som hjälper dig ta dig an livets upp- och nergångar. Det gör dig motståndskraftig och ger en hävstång i livet, både på jobbet och privat. Du får mer kraft!

Ett statiskt mindset kan kännas som att ha en bred hatt på huvudet som trycker nedåt. Jag vill hellre ha ostyrigt och rufsigt hår och tankar som kan flöda fritt.

Begreppet Growth Mindset myntades av professor Carol Dweck som forskar och undervisar om hur barn och vuxna kan utveckla ett tankesätt som hjälper istället för stjälper.

Jag har just skrivit en lite längre artikel i ämnet. Välkommen att läsa den på Wake Me Up som har kostnadsfri coaching för ungdomar 16-22 år.

Du kan också kika på den här filmen för att få en både inspirerande och informerande animerad förklaring kring vilken roll mindset spelar.

Över hela vårt jordklot arbetar företag och skolor aktivt med mindset därför att det spelar roll hur vi tänker. Vad vi tänker och vilka valda sanningar vi har, påverkar vårt beteende och därmed våra liv. Men vi är inte i händerna på något som är förutbestämt. Vi kan påverka och ändra både hur och vad vi tänker och vad vi gör.

Nästan alla förändringar vi gör börjar med att vi kommer till insikt om hur vårt vanliga sätt är. När du känner igen ditt eget beteende och dina egna reaktioner kan du också välja nya vägar.

Varmt välkommen att höra av dig och prata om

  • Vilket mindset du vill ha och få tips på hur du kan få det
  • När du hade världens bäst mindset
  • De situationer när du skulle önska dig ett annat sätt att tänka
  • eller något annat som du är nyfiken på!!!

Missa inte erbjudanden och blogginlägg

Prova på coaching!

Ett första möte med information + 20 min coaching
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.