BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET

SJP

Business coach säljcoach ledarskapscoach Hanna Plymouth

MÄNNISKOR OCH FÖRETAG VILL OCH SKA FÅ VÄXA

Våra kunder är människor och företag som är på väg. De vill utvecklas. Några vill ta ett steg i taget, några vill ”levla” (ta stora språng). Alla vill bidra till sin egen och andras framgång genom att göra det som de älskar och är bäst på. Alla vill må bra!
Ledarcoachning H Plymouth Utveckling illustrerat av pappfigurer i ring som håller händerna

Utveckla ditt ledarskap och nå nya resultat tillsammans

Ledarskap handlar om att lyfta andra. Om att alla ska gå till jobbet med en känsla av att det är meningsfullt. Vad är ditt nästa steg för att bli en bättre ledare?

Framgångsrik försäljning – individuellt och i grupp

Utveckla dina säljare så att ni kan växa tillsammans med era kunder. Vill ni ha nya kunder eller framför allt fördjupa era samarbeten med de befintliga?
Frukostworkshop med business coach Hanna Plymouth med åhörare och blädderblock

Inspireras och utvecklas i en workshop – digitalt eller IRL

En workshop kan vara kort eller lång, beroende av vad du vill uppnå. Den innehåller alltid övningar, utmaningar och insikter. En bra start för något nytt.
Rött glansigt hjärta i en grön hållbarhetstriangel med text Passion för Utveckling

Passion för Utveckling

Passion för Utveckling är en process där vi utgår från din passion och utforskar hur du kan engagera både kunder, medarbetare och samarbetspartners, så att ni skapar hållbar innovation och lönsamhet. Processen kan genomföras i grupp tillsammans med andra företagare eller företagsinternt. Många företagare jobbar hårt och mycket och är ändå inte riktigt nöjda med sitt resultat och inte heller med hur det känns inuti. Vi vill att du ska må bra och att dina ögon ska glittra!

Hållbar utveckling i ditt företag

Cirkulär kick-start 
Företag som agerar hållbart på alla plan har bättre ekonomiska resultat, attraherar mer kapital och är attraktivare att arbeta på, därför att de bryr sig om miljön, människorna och ekonomin. Du får hjälp att kick-starta er cirkulära resa. Vad gör ni idag för att bli mer hållbara?

Executive coaching ledarskapscoachning illustrerat av liten man på uppåtgående guldpil

Executive coaching - nästa steg i din utveckling

Vidga dina perspektiv och ge dig själv möjlighet till reflektion tillsammans med en erfaren och utmanande coach. Vilket område skulle du helst vilja utveckla för dig själv och för din verksamhet?
Läs mer om executive coaching

Timbanken – för alla företag i Halland

Timbanken ger dig som är företagare i Halland 5 kostnadsfria konsulttimmar med valfri konsult. Försäljning, marknadsföring, ledarskap och hållbarhet är mina områden. Vad vill du använda dina 5 timmar till?

Utveckla ditt samarbete med kunder och partners

B2B-kunder uppskattar säljare som vill de väl. Som verkligen bidrar till att de får en bättre situation. Som lyssnar på riktigt. Hur skulle era säljare kunna bidra ännu mer och skapa mer lönsamhet?
Läs mer om hur du kan utveckla säljet

Vision med Passion

Våra kunder vill utvecklas så att de själva och deras bolag blir lönsamma och meningsfulla. De vill göra skillnad för sina kunder, för sina medarbetare, för sina samarbetspartners och för det samhälle vi befinner oss i.

Våra kunder arbetar med det som de är bäst på och driver sina bolag för att skapa tillväxt, lönsamhet och innovation samtidigt som de själva mår bra. Våra kunder vill ha mer glitter i ögonen!

Läs mer om vår Vision och hur vi tillsammans bidrar
Se mina referenser

Börja med ett förutsättningslöst möte

Kontakta mig så hör jag av mig med förslag på en tid för ett förutsättningslöst möte.
Kostnadsfri coachning för ungdomar 16-22 år

Missa inte erbjudanden och blogginlägg

Prova på coaching!

Ett första möte med information + 20 min coaching
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.