BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
säljcoaching ger resultat - bästa säljcoach 2022 o 2023

Bästa säljcoach 2021 och 2022. Säljcoaching ger resultat!

Säljcoaching ger glada säljare och fina resultat. Två år i rad är säljcoach Hanna Plymouth utsedd till en av de 50 bästa säljcoacherna!

Egentligen är det förstås du som är min kund som borde nomineras, och finnas på en lista. För det är dig som jag har utmanat, och det är du som har gjort saker bättre och på nya sätt.

Säljcoaching eller säljutbildning – vilket är bäst?

Säljcoaching med H Plymouth Utveckling utgår alltid ifrån din verksamhet och din verklighet. Den är en kombination av utbildning inom försäljning, samtidigt som vi tar konkreta steg inom just det som är viktigast för dig. Jag coachar dig och jag utbildar dig.

Jag – säljcoach Hanna Plymouth – säljcoachar ofta individuellt, och kloka företag kombinerar den individuella coachingen med workshops för hela säljteamet. På så sätt kan vi sätta gemensamma mål och dela med oss av erfarenheter, samtidigt som varje individ får coachning utifrån sina egna behov och önskemål.

I de flesta säljteam och säljgrupper har vi allt från den mycket erfarna säljaren, till den helt nya säljaren. Allt från den extremt proaktiva personen, till den som är lite mer avvaktande, och tänker efter före. Och vi har de som pratar på själva, och de som är väldigt skickliga lyssnare (Tips!!! De som lyssnar är de som har möjlighet att bli verkliga uppskattade partners för sina kunder).

Det finns många bra säljutbildningar men de är oftast lika från grupp till grupp, och från gång till gång, vilket förstås gör att anpassningen till den specifika verksamheten uteblir. Det blir då svårare att vara säker på att det är rätt nivå och rätt innehåll.

Det finns också säljcoacher som arbetar enligt en fix metod och vill att du går igenom alla steg. Så gör inte jag. Jag lägger in alla steg som du har nytta av. Jag checkar av att de andra stegen också är på plats. Och vi fokuserar på det som ger resultat.

Resultat av säljcoachning på ett affärsmässigt plan;

Under 2022 har finfina resultat uppnåtts hos er, mina framgångsrika kunder;

 • Nya kunder har kommit in
 • Förnyade och utvecklade affärer med befintliga kunder har gjort affärslivet härligare
 • Nya samarbetspartners har stimulerat både affärer och sinnen
 • Högre lönsamhet (ibland tack vara bättre prissättning – ibland tack vare bättre affärsmodell och prioritering bland kostnader) har gjort företagandet tryggare och hållbarare
 • Säljprocessen löper på av sig själv, möten är bokade i god tid, planeringen är på plats, känslan är lugn och energisk
 • Flera har ringt samtal som tidigare varit jobbiga – nu känns stimulerande
 • Flera har lärt sig göra överenskommelser som skapar jämbördiga relationer och gör att du som säljare är på samma nivå som din kund
 • Många har lärt sig hur man taggar in sig i kundens köpprocess så att vi slipper rabatter och kan arbeta framåt tillsammans
 • MÅNGA känner sig trygga med sin prissättning
 • Mycket mycket mer

Resultat av säljcoaching på ett personligt plan;

Säljare och säljledare som

 • Mår bra
 • Inte är stressade
 • Känner sig trygga
 • Har en god framförhållning och planering
 • Är kreativa och finner nya lösningar och kunder

Läs gärna mer ingående om både individuell säljcoaching och om säljcoaching i grupp

Fika med säljcoach Hanna Plymouth

Ta chansen att boka en fika och få veta hur säljcoachning, eller någon annan coaching skulle vara till nytta för dig. Du kan ställa alla de frågor du funderat på. Och du kommer troligtvis att få en miniutmaning redan första gången. 😊

Tack igen alla ni som nominerade och röstade på mig som en av hela Sveriges 50 bästa säljcoacher!

Här finns hela listan https://www.saleseffect.se/nu-ar-den-har-listan-med-sveriges-mest-rekommenderade-saljcoacher/

Missa inte erbjudanden och blogginlägg

Prova på coaching!

Ett första möte med information + 20 min coaching
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.