BUSINESS COACHING - LEDARSKAP - FÖRSÄLJNING - HÅLLBARHET
certifierad styrelseledamot i styrelse advisory board Hanna Plymouth illustrerat av pilar uppåt framåt

Advisory board – ökad försäljning

Advisory board – ökad försäljning, hållbar tillväxt och innovation. Extern expertis i bolaget ger förutsättningar för bättre konkurrenskraft.

Nu startar vi advisoryboards.se för alla bolag som vill

  • förbereda sig för en extern styrelse
  • göra en förflyttning av något slag (internationalisering, ny affärsmodell, bygga fabrik eller något annat projektartat)
  • skapa ett LAB för att på riktigt vara kreativa och få nya idéer

Vi är ett kvalificerat gäng konsulter och businessfolk som har både bred och djup kunskap, inom en mängd områden. Du får expertishjälp att sätta ihop din advisory board och sen är du igång.

Ökad försäljning är en av de saker som många bolag strävar efter. En ökad försäljning ger möjlighet för utveckling, innovation och att få den impact som bolaget strävar efter. Det i sin tur skapar en attraktivitet hos rätt kunder, blivande medarbetare och möjlighet att teama ihop med strategiska samarbetspartners med samma värderingar.

Läs gärna min artikel om varför ett advisory board är bra för dig som vill öka försäljningen. Den bygger på en undersökning som handlar om att advisory board är Den bäst bevarade hemligheten för att öka försäljningen!

Du kan också på min styrelse /advisory board-sida läsa lite mer om varför extern kompetens via advisory board eller styrelse, kan vara den hävstång som ditt bolag har nytta av just nu.

Och förstås – HÖR AV DIG! Låt oss prata extern expertis för just ditt bolag. Boka ett kostnadsfritt möte direkt – eller mejla eller ring.

hanna@hplymouthutveckling.se

0727 – 30 42 42

Missa inte erbjudanden och blogginlägg

Prova på coaching!

Ett första möte med information + 20 min coaching
Vi använder cookies för att kunna ge en optimerad upplevelse av vår hemsida.